کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

با این حال، مقاومت کمتری نسبت به لمینت در برابر لکه‌گیری و فرسایش دارد. ازجمله تفاوت لمینت و کامپوزیت این است که کامپوزیت دندان دوام و طول عمر بسیار کمتری نسبت به لمینت سرامیکی دارد.

این وضعیت نه تنها باعث تغییر در ظاهر دندان‌ها می‌شود، بلکه ممکن است دندان‌ها به شکلی مصنوعی به نظر برسند و همچنین لثه‌ها نیز دچار التهاب شوند. لازم به ذکر است که کامپوزیت برای تمامی افراد مناسب نیست و شرایط کامپوزیت دندان باید توسط دندانپزشک مورد ارزیابی قرار گیرد.

ممنونیم از این که کلینیک سریتا رو برای خدمات دندانپزشکی تون انتخاب کردید.

مقرون به صرفه بودن: ترمیم دندان با استفاده از کامپوزیت معمولاً هزینه‌ی کمتری نسبت به ترمیم‌های دیگر مانند لمینت دارد، که این امر برای افرادی که به دنبال گزینه‌های مقرون به صرفه در ترمیم دندان هستند، بسیار جذاب است.

کامپوزیت تنها می تواند نامرتبی های خفیف دندانی را برطرف کند. در صورتی که دندان های شما خیلی نامرتب باشند در ابتدا انجام ارتودنسی به شما پیشنهاد می شود.

لمینت دندان، که پرآوازه ترین نوع ونیر است و از جنس سرامیک است.

سفت کردن هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور: هر لایه کامپوزیت با تاباندن نور مخصوص سفت می‌شود تا استحکام و پایداری لازم را پیدا کند.

کامپوزیت ها معمولا باعث بوی بد دهان نمی شوند. با این حال، اگر دندان های کامپوزیت شده به‌درستی تمیز و نگهداری نشوند، باکتری‌های دهان می‌توانند رو و اطراف آن‌ها تجمع کنند و تنفس شما را بد بو کنند.

بنابراین نکته مهم برای جلوگیری از بروز پوسیدگی دندان بعد از کامپوزیت، انتخاب یک دندانپزشک زیبایی با تجربه و ماهر است.

در ویدئو زیر به شما نشان دادیم که کامپوزیت دندان چگونه است:

مواد کامپوزیتی یک سری مواد خمیری هستند و دندانپزشک یک لایه نازک از آن‌ها را روی دندان بیمار قرار می‌دهد. همچنین این مواد طیف رنگی وسیعی دارند و از سفیدترین رنگ‌ها تا تیره‌ترین را شامل می‌شوند و هر فردی متناسب با علاقه و رنگ چهره خود می‌تواند از این مواد برای رفع مشکلات دندانی استفاده کند.

البته، برخی از افراد ممکن است در طول درمان احساس فشار یا ناراحتی خفیفی داشته باشند، اما این معمولاً به دلیل وجود مواد درون دهان و فرایند چسباندن کامپوزیت است، نه به خاطر درد شدید.

با مراقبت‌های صحیح و رعایت بهداشت دهان، احتمال بوی بد دهان کاهش می‌یابد.

مهم‌ترین عامل در تفاوت قیمت بین کامپوزیت‌های ونیر، کیفیت مواداولیه و برند آن است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *